Mourinho sikker på Zlatan til søndag

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho sikker på Zlatan til søndag

11 januar, 2017 - 01:23
Zlatan Ibrahimovic var ikke med i truppen til aftenens kamp mod Hull City. Jose Mourinho fortæller dog, at det blot skyldes sygdom. Portugiseren regner med at have ham klar til søndagens kamp mod Liverpool.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

Flere rynkede formentlig panden, da det her til aften kom frem, at Zlatan Ibrahimovic ikke var at finde i aftenens trup imod Hull City, især fordi Jose Mourinho op til kampen bekendtgjorde, at han ville være med.

Portugiseren kan dog efter kampen fortælle, at fraværet blot skyldtes sygdom. Han regner derfor også med, at Uniteds svenske topscorer er med, når ærkerivalerne fra Liverpool søndag gæster Old Trafford. Det bekræfter han på aftenens pressemøde.

- Zlatan er syg, så jeg tror ikke, at det kommer til at blive et problem. Han skal nok komme på højkant, siger Mourinho, som dog ikke tør spå om Marcos Rojos tilstand.

- Marcos fik et muskelproblem. Jeg siger ikke, det er et stort problem, men jeg siger, jeg har mine tvivl.

Dermed tyder alt altså på, at Marcos Rojo, foruden Eric Bailly, der er til de afrikanske mesterskaber, bliver eneste mand, United må undvære på søndag mod Liverpool.

Zlatan Ibrahimovic er klubbens topscorer denne sæson. 18 mål i 28 kampe er det indtil videre blevet for den svenske talisman, der blev kåret til Uniteds bedste i december.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje