Mourinho savnede intensitet og ambition

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho savnede intensitet og ambition

12 december, 2018 - 23:40
Manageren var ærgerlig over nederlaget til Valencia, mens han samlet set var tilfreds med Uniteds præstation i gruppespillet.

José Mourinho i udekampen mod Valencia ©Getty

United tabte onsdag aften 1-2 mod Valencia i sjette og sidste runde af dette års Champions League-gruppespil. Manager José Mourinho vurderede præstationen på MUTV efter slutfløjtet.

- Vi var for passive i første halvleg. Vi var nogenlunde komfortable med bolden men uden intensitet og ambition. Jeg var sikker på, at snakken i pausen ville gøre en forskel i anden halvleg, men vi startede halvlegen med et selvmål, som gav Valencia et bedre udgangspunkt for at kontrollere kampen, sagde han til kanalen.

På trods af den forfærdelige start på anden halvleg var det alligevel tæt på, at United-mandskabet fik kæmpet sig tilbage i kampen, efter Marcus Rashford reducerede med godt fem minutter tilbage.

- De to udskiftninger fik holdet til at forbedre sig med det samme, og vi begyndte at spille hurtigere og fik sat hinanden op i farlige positioner. Vi fik 2-1-målet og skulle nok også have haft 2-2, fordi vi havde et par store muligheder for at udligne. Men jeg synes, vi spildte første halvleg med at spille for komfortabelt og med for lidt intensitet, sagde Mourinho efter kampen.

De rødblusede var gået videre fra puljen allerede inden aftenens kamp, men holdet havde muligheden for at klatre op på gruppens førsteplads, da det samtidig lykkedes Young Boys at slå Juventus. Selv om den mulighed ikke blev udnyttet, var José Mourinho overordnet tilfreds med gruppespillet.

- 'Job done' i en svær gruppe. Jeg synes ikke, vi har været fremragende i det her gruppespil, men vi fik point nok til at kvalificere os. Vi fik point nok med det hold og de problemer, vi har. Vi klarede at komme her i sidste runde og allerede være kvalificeret.

Hvem, United skal møde i ottendedelsfinalen i februar og marts, bliver klart på mandag, når der er lodtrækning til den kommende runde.