Mourinho: Sæsonens bedste præstation

United fik endnu en storsejr, og leverede i følge Jose Mourinho i perioder noget af det bedste hidtil i denne sæson.

Uniteds offensiv lynede endnu engang, og scorede fire gange i hjemmekampen mod Everton. Og ikke bare målene men selve præstationen fik rosende ord med på vejen fra chefen efter kampen.

– Jeg synes præstationen var rigtig god. De første 30-35 minutter var nok det bedste vi har leveret i denne sæson. Vi pressede dem i bund, og de havde ingen mulighed for at komme væk fra presset. Det var imponerende. Men derefter viste Evertons klassespillere niveauet, og gav os en god duel, siger Mourinho.

Everton er et af de hold, der har taget tidens taktiske trend til sig, og spiller oftest med fem mand i forsvaret når man er under pres. Men det problem løste Mourinho ved at se de muligheder han i dag havde siddende på bænken.

– Jeg så på min bænk, hvor der var fine alternativer. Det bedste er nok at spille med fem nede i forsvaret, når man møder denne formation selv. Ellers tager man en risiko. Vi valgte at spille med tre på toppen og Mkhitaryan lige bagved.

– Så må man lukke kampen, og sørge for ikke at give dem muligheder. På et tidspunkt følte jeg ikke vi var tæt nok på at lukke kampen, så måtte jeg gøre det mere defensivt kompakt med Herrera. Og da det andet mål kom, var det game over for dem, lød det fra Mourinho.

 

Læs mere om:

Forrige artikel

Jones: De Gea er verdens bedste

Næste artikel

Lukaku trods 4-0: Vi manglede skarphed

ANNONCE