Mourinho roser Chong efter sommerens første træningskamp

Der er ros til Tahith Chong og en generel udemærket præstation af United-holdet fra José Mourinho.

Manchester United spillede natten til fredag 1-1 i en træningskamp mod mexicanske Club America i amerikanske Phoenix. 

Efterfølgende udpegede José Mourinho unge Tahith Chong, der kom ind fra bænken og gjorde en fin figur.

– Han var god. Han kom ind med intentionen om at vise, hvad han kan, og i en periode, hvor han var den eneste angriber på banen, var det ham, der kreerede vores chancer. Hans oplæg til Matas mål var meget smukt.

– Han var entusiastisk og fyldt med selvtillid. Han har sine begrænsninger fysisk, og han mister bolden, hvis han kommer tæt for modstanderen. Men når han bevæger bolden hurtigt, og når han er en mod en, så har han kvaliteter – han er en god dreng, siger Mourinho om den unge hollænder til manutd.com

Senere i interviewet forklarede Mourinho, at planen med Chong er, at han skal træne så meget som muligt med førsteholdet, men han vil få sine kampe på ungdomsholdet.

– Det var en god træningssession
Manchester United startede kampen ud med at presse højt den første halvdel af første halvleg. Siden gik dampen lidt af det, og det blev en lige kamp. Club America kom foran, inden Juan Mata udlignede. Men alt i alt var det en god præstation ifølge den portugisiske manager.

– Efter fem dage med træning var det godt for spillerne at komme i kamp. Vi spillede mod et hold, der om bare tre dage starter deres turnering, så de spillede med stor intensitet, og de skubbede os til grænsen, så det var en god træningssession for os.

– Jeg synes, vi var det bedste hold i første halvleg, og her havde vi de bedste chancer. I anden halvleg var de stærkere, og de fik deres mål. VI måtte undvære vores eneste angriber, Martial, men vi gik efter det alligevel og fik udligningen, siger Mourinho.

Uniteds næste kamp er sent søndag aften, hvor Alexis efter alt at dømme kan spille med.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Spillerkarakterer: Mata bedste mand mod America

Næste artikel

BBC-journalist: United vil hente to mere

ANNONCE