Mourinho om Pogba: – Manchester United er større end os alle

José Mourinho fik på dagens pressemøde mulighed for at sætte ord på forholdet til Paul Pogba, og hvorfor franskmanden ikke får lov til at bære anførerbindet igen.

– Manchester United er større end os alle, og det bliver jeg nødt til at forsvare.

Sådan lagde José Mourinho ud, da han først blev spurgt ind til forholdet til Paul Pogba på dagens pressemøde op til West Ham-kampen i morgen, lørdag.

Den franske stjernespiller har tidligere beskrevet forholdet til sin manager som et “spiller-manager”-forhold, og det erklærede Mourinho sig enig i.

– Præcis det. Jeg tror, Paul [Pogba] har sagt det i mixed zone på et tidspunkt, og det er præcis det. En god relation, spiller-manager, fortsatte han.

Bare en spiller

Derefter gik spørgsmålene på, hvorfor Pogba ikke længere er viceanfører i klubben.

– Jeg har forklaret det meget detaljeret til dem, der har behov for at vide det, hvilket er truppen og især Paul [Pogba]. Så Paul og de andre spillere i truppen ved i detaljeret grad, hvorfor jeg og trænergruppen har valgt det. Jeg analyserer altid en spiller som en spiller, og når han er anfører, analyserer jeg ham også ud fra et anfører-perspektiv. Efter ugers analyse og skiftende holdninger iblandt trænerne tog vi beslutningen om, at Paul bare er en spiller og ikke en anfører. Beslutningen er taget, forklarede Mourinho.

Manageren ville tydeligvis hellere tale om West Ham-kampen, og derfor kom han yderligere spørgsmål i forkøbet:

– Jeg kan foregribe flere spørgsmål ved at sige, at relationen spiller og manager imellem er god. Det er ikke længere en relation til en anfører, men relationen er god. Ingen trænede bedre end Paul [Pogba] tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Ingen trænede bedre end ham. Nogle trænede godt men ingen bedre. Og han spiller i morgen, længere er den ikke. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Mourinho om træningsvideo: Hvilken konfrontation?

Næste artikel

Optakt: United skal slå West Ham og komme tilbage på sporet

ANNONCE