Mourinho om de Geas kontraktsituation: Jeg er ikke fortrøstningsfuld

José Mourinho frygter, at man ikke når til enighed med klubbens spanske førstekeeper om en kontraktforlængelse. David de Geas kontrakt med Manchester United udløber ved udgangen af indeværende sæson med en option på endnu et år

Den spanske keeper, David de Gea har i mange år været det absolutte førstevalg på målmandsposten i Manchester United. Snart risikerer klubben dog at skulle se sig om efter en erstatning for den 27-årige målmand, som hele 4 gange er blevet kåret til årets bedste spiller i klubben. 

De Geas nuværende kontrakt med klubben løber til 30. juni 2019 med muligheden for et ekstra års folængelse. Manchester United har tidligere på sæsonen meldt ud, at man følte sig sikre på at nå til enighed om en kontraktforlængelse inden da.

En aftale lader dog stadig vente på sig, og spørger man klubbens manager, José Mourinho, har tonen nu også fået en anden lyd. 

– Jeg er ikke fortrøstningsfuld, sagde den portugisiske manager til SkySports, da han blev spurgt ind til de Geas situation.   

– Jeg kan ikke finde det rette ord på engelsk, men lad os se, hvad der sker, tilføjede Mourinho.  

– Kun klubben, David og hans folk kan svare på det. Det eneste jeg kan sige er, at alle ved, hvor god han er, hvor vigtig han er for Manchester United, og at hvis klubben ønsker at være bedre end den er og ikke dårligere, så er det naturligvis yderst vigtigt at beholde David (de Gea, red.)

 

Hvis ikke det lykkes for Manchester United at forlænge kontrakten med David de Gea, skulle den italienske klub, Juventus eftersigende stå klar i kulissen til at overtage den spanske landsholdmålmand

David de Gea er ikke den eneste spiller, som har kontraktudløb for Manchester United i sommeren 2019. Hele 10 af klubbens førsteholdsspillere er således trådt ind i det sidste år af deres kontrakt. 

Hør blandt andet: Podcast: Kontraktudløb – Kulturbærere eller dødvægt?

David de Gea blev hentet til klubben i 2011 og har siden vogtet målet i 246 Premier League-kampe, hvoraf det er blevet til 94 clean sheets. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Mourinho udelukker Zlatan-lån

Næste artikel

De Gea: Jeg er glad for at være i United

ANNONCE