Mourinho modtog støtte-sms fra bestyrelsen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho modtog støtte-sms fra bestyrelsen

08 oktober, 2018 - 09:48
José Mourinho afslører, at han inden kampen mod Newcastle modtog en sms fra bestyrelsen om, at han skulle ignorere de historier, der kørte i aviserne.

José Mourinho mod Newcastle ©Getty

The Mirrors journalist David McDonnell skrev forleden, at José Mourinho ville blive fyret i weekenden uanset resultatet mod Newcastle. Et rygte som portugiseren tog fat i efter lørdagens 3-2 sejr.

- Alle dem, der læser aviserne og er på de sociale medier, troede måske, at jeg ville være væk nu, siger Mourinho efter kampen.

Mourinho indrømmer da også, at rygterne var så massive, at han selv ville have troet på det, hvis ikke det var fordi, han var blevet kontaktet af bestyrelsen inden kampen.

- Og hvis jeg ikke havde modtaget en sms fra min bestyrelse om ikke at læse aviserne, så havde jeg også været overbevist.

McDonnell havde baseret sin historie på "senior United sources". McDonnell er United-journalist for The Mirror, og vil derfor sjældent skrive noget, der ikke er sandt, da det kan svække hans forhold til klubben. For eksempel blev han forment adgang til Old Trafford i forbindelse med kampen mod Newcastle.

Der spekuleres derfor i, hvorfor klubben ikke ville kommentere på historien om fredagen, inden historien kom ud, men gerne ville afvise den som "nonsens" lørdag morgen.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19