Mourinho: Mine spillere fortjener kredit

José Mourinho føler ikke, at hans spillere får nok anderkendelse for de præstationer, de leverer.

Manchester United har i 16 kampe i alle turneringer i denne sæson vundet de 13 og kun tabt en enkelt. Alligevel er der en del kritik af holdet for deres spil, hvilket undrer José Mourinho.

– Ens præstationer bliver analyseret forskelligt. For nogle hold kan en præstation være magisk og udtryk for fantastisk taktisk arbejde. Den samme præstation kan for andre hold være konservativ og defensiv.

– Eksempelvis vandt Tottenham 3-1 mod Liverpool og 4-1 mod Real Madrid. Men Tottenham scorede ikke mod os. Jeg synes, mine spillere fortjener mere anerkendelse, end de får, siger Mourinho på dagens pressemøde.

Pressemødet plejer normalt at være om fredagen inden weekend-kampen, men i morgen skal Mourinho i retten i Madrid, hvor han er tiltalt for skattesvig. Derfor gav han også en update på klubbens skadessituation.

– De næste par dage bliver afgørende for, om vi får nogle af de skadede spillere tilbage, lød det kryptisk fra manageren. Fellaini og Pogba er tilbage på træningsbanen, så om vi får en af de to at se, vil tiden vise.

Det er søndag klokken 17, at Manchester United møder de engelse mestre Chelsea på Stamford Bridge i London.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

MUST inviterer Mourinho til møde

Næste artikel

Keane til Mourinho: Pas dit job

ANNONCE