Mourinho: Max Taylor er en inspiration

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho: Max Taylor er en inspiration

29 november, 2019 - 19:11
José Mourinho er inspireret og imponeret af den unge United-mand Max Taylor, som er kommet i nærheden af Manchester United-førsteholdet efter et hårdt kræftforløb.

Mourinho efter sejren over Young Boys ©Getty

Historien om Max Taylor har fået en del opmærksomhed i de seneste par dage, hvor Taylor blev udtaget til Uniteds trup, der tog til Astana for at spille Europa League i torsdags. Det imponerer José Mourinho, der var cheftræner i United, da Max Taylor blev ramt af kræft.

- Det var et stort chok for alle i klubben på det tidspunkt. Mange mennesker - mig selv inklusiv - måtte kæmpe for at holde tårerne tilbage. Men han var klar til at kæmpe, og han var den, der motiverede alle i og omkring Manchester United.

- Det er fantastisk nyt for klubben og ham selv (at han er kræftfri, red.), og han har allerede vundet den største kamp i sin karriere. Det er en fantastisk historie, og en inspiration for unge spillere verden over, lyder roserne fra den nuværende Tottenham-træner.

Max Taylor var iblandt de mange unge spillere, der rejste til Kazakhstan i forbindelse med gårsdagens kamp, men Taylor har fortsat sin førsteholdsdebut til gode.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk