Mourinho: Manglende skarphed gjorde udslaget

José Mourinho mener, at holdet skulle have vundet, men er stadig rolig i forhold til at gå videre fra gruppen.

Manchester United kunne have sikret sig førstepladsen i deres gruppe med bare et enkelt point. Og selvom det virker urealistisk, så kan United stadig nå at ryge ud af Champions League, hvis Basel vinder deres kamp mod Benfica og CSKA slår United med minimum seks mål.

José Mourinho mener, at det var manglende skarphed foran mål, der gav udslaget i dagens kamp.

– I første halvleg skulle vi have ført 5-0, men vi kunne ikke score et mål selvom vi var så dominerende. Derfor tabte vi, konkluderer Mourinho efter kampen ifølge BT Sport.

– I mange perioder i første halvleg ligner det, at det var umuligt ikke at vinde. I størstedelen af anden halvleg tænkte alle “OK, det bliver 0-0” men de fik et sent mål.

Daley Blind fik kritik af mange for sin kamp i dag. Mourinho mener dog, at han havde en god kamp, og det var hele holdets skyld, at det ikke endte med point til klubben.

– Det er ikke fair, at Blind bebrejder sig selv. Han havde en god kamp. Vi må bebrejde alle på banen, fordi vi havde så mange chancer.

– Vi behøver ikke at vinde den sidste gruppekamp. Vi behøver ikke engang at spille uafgjort, men naturligvis vil vi forsøge at vinde.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

- Vi må komme os over det

Næste artikel

Mourinho: Frygter Fellaini forlader klubben

ANNONCE