"Mourinho ligner en, der gerne vil fyres"

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

"Mourinho ligner en, der gerne vil fyres"

03 oktober, 2018 - 00:28
Den tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand var yderst kritisk overfor Jose Mourinho både før og efter kampen mod Valencia tirsdag aften. - For mig ligner det, at han gerne vil fyres, lød det fra Ferdinand.

Rio Ferdiand ©Getty

Efter 0-0 mod La Ligas nummer 14 Valencia på Old Trafford tirsdag aften har Manchester United nu ikke vundet en eneste af deres seneste fire kampe. Og ifølge BT Sports-eksperten og United-legenden Rio Ferdinand, ligner det, at Jose Mourinho gør, hvad han kan, for at blive fyret. 

Sådan sagde den tidligere forsvarsspiller allerede inden kampen. Han sad i et TV-studie og lavede opvarmning til kampen med blandt andre Gary Lineker, der startede med at fremføre den vilde anklage mod Mourinho. 

- Sådan ser det ud for mig (som om han gerne vil fyres, red.), sagde Ferdinand. 

- Nogle af de ting han gør, nogle af de ting han siger. Efter 3-1-nederlaget (til West Ham, red.) var det tydeligt for enhver, at attituden og tændingsniveauet hos hans spillere var helt forkert. 

Rio Ferdinand var ikke den eneste, der kom med sylespids kritik af Manchester United-manageren. Også en anden legende, Paul Scholes, var brutalt ærlig som ekspert for BT Sports. 

Han sagde blandt andet, at Mourinhos "mund er ude af kontrol", at portugiseren er "skamfuld for klubben", samt at det er "overraskende at han er her endnu." 

Jose Mourinho blev bedt om at forholde sig til kritikken efter det uafgjorte resultat mod Valencia, men svarede pressen, at Paul Scholes har ytringsfrihed og kan sige, hvad han vil. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her