Mourinho: Jeg savner Rooney

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho: Jeg savner Rooney

26 juli, 2017 - 00:21
José Mourinho indrømmer, at han savner Wayne Rooney og gerne så, at han var blevet.

Wayne Rooney & José Mourinho ©Getty

Wayne Rooney skiftede til Everton tidligere på måneden. Selvom det var noget mange fans havde skreget efter længe, så var det en sørgmodig afsked for mange. Det var det også for José Mourinho.

- Ja, jeg savner ham. Jeg savner ham meget, og jeg synes han er en fantastisk fyr. Jeg er ikke typen, der normalt bliver følelsesladet i mit job, men det blev jeg, da han skiftede, forklarer Mourinho ifølge Manchester Evening News.

- Men jeg er sikker på, at han vil gøre det godt for Everton, og jeg er sikker på, at Everton bliver en god klub for ham.

Men selvom Mourinho blev rørt over Rooneys afsked med Manchester United, så var det ikke et svært valg ifølge portugiseren.

- Det var ikke svært for han fortjener, at det ikke var svært. Han fortjente vores ønske om, at han blev og han fortjente, at vi gjorde det fuldstændig klart, at vi meget gerne så, at han blev.

- Og på samme tid respekten til at lade ham blive glad, tillade ham at spille alle kampe, alle minutter, hvilket jeg ærligt mener han har brug for. I hans alder, med hans gener, hans krop og personlighed er han ikke en spiller, der bliver mindre motiveret. Han var ikke glad for ikke at spille hvert minut.

- Med hans krop er han nødt til at arbejde med høj intensitet hver dag, hver måned, så jeg synes han fortjener den respekt, at hvis han ville gå, så ville vi gøre det let for ham.

United og Everton møder hinanden den 17. september 2017 på Old Trafford i Premier League.

QUICK LINKS

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19