Mourinho: Jeg gav aldrig op på Martial

José Mourinho forklarer, at han aldrig gav op på Anthony Martial, der nu er kommet i storform efter en længere periode i kulkælderen.

Anthony Martial har været i sin bedste United-periode længe, hvor han blandt andet blev kåret til månedens spiller i oktober, og franskmanden er i så god form, at han er blevet indkaldt til det franske landshold igen.

Martial har scoret fem mål i hans seneste seks optrædener, men var før den glimrende stime inde i en længere periode med dårlig form, manglende spilletid og usikkerhed om skifte. På trods af dette, gav José Mourinho aldrig op på den unge franskmand.

– Jeg gav aldrig op. Jeg gav aldrig op på mine følelser om at dette var den rigtige vej for ham, selv hvis han skulle gennemgå nogle svære øjeblikke.

Mourinho forklarer, at han bevidst satte bump på vejen for Anthony Martial, så han kunne udvikle sig.

– Jeg vidste, at hvis han skulle blive en topspiller, skulle han komme igennem de bump, jeg havde sat på vejen for ham. Det er op til hans talent, for han har et fænomenalt talent. Det var bare et spørgsmål om, hvorvidt han forstod hvad en topspiller er, for der er stor forskel mellem et toptalent og en topspiller.

Mourinho og Martial håber sikkert begge, at den gode stime fortsætter, når United tager til Etihad Stadium for at besøge Manchester City på søndag.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Video: Rooney fortæller om saksesparket mod City

Næste artikel

Pep har respekt for Uniteds kvaliteter

ANNONCE