Mourinho: Jeg er meget glad

José Mourinho er forståeligt nok glad efter, at Manchester United slog Wigan Athletic 2-0 i hans første kamp for den engelske storklub.

En glad José Mourinho vandt sin første kamp for Manchester United 2-0 over Wigan Athletic på DW Stadium.

– Jeg er meget glad. Resultatet er selvfølgelig ikke det vigtigste, men det er altid vigtigt. Jeg er glad, fordi jeg kunne se de defensive og offensive principper vi har trænet, udtaler Mourinho til MUTV efter kampen.

– Det var selvfølgelig ikke perfekt, da betingelserne ikke var de bedste. Vi har kun trænet i 10 dage, og spillerne mangler skarphed, så det tager tid.

– Men jeg kunne se ting, der viser, at de er begyndt at tænke fodbold på samme måde som mig. Det gjorde mig glad. Alle spillede kampen, og alle leverede en positiv præstation.

Fantastiske fans

– Selv til en venskabskamp var der så mange fans, der konstant støttede holdet. Det var absolut fantastisk.

De nye indkøb

– Mkhitaryan er en klassespiller, og er i den bedste alder for en fodboldspiller. Han tænker fodbold på en fantastisk måde. Han tænker hurtigt, og hans touch på bolden er vidunderligt.

– Han kan spille i forskellige positioner bag angriberen. Han har endnu ikke skarpheden, men hans præstation var meget positiv.

– Fansenes reaktion, da jeg skiftede Eric [Bailly] ud siger det hele. Han er en ung dreng fra et andet miljø, men allerede nu kan du se, hvad han kan.

– Jeg vil give alt for at gøre ham bedre, ligesom jeg tidligere har gjort med andre centrale forsvarsspillere. Han har vist det potentiale vi så, da vi købte ham.

Lovende talenter

– Du kan spille 90 minutter eller et minut. Nogle gange er et minut nok. Med Axel [Tuanzebe] var 10 minutter nok. Du kunne med det samme se potentialet. Hvis nogen ser ham for første gang, så er 10 minutter nok til at se potentialet.

– Andreas [Pereira] er talentfuld. Han har et utroligt blik for spillet og en utrolig teknik. Det er kun to spillere, men virkeligheden er, at alle de her drenge uden pres og i rolige omgivelser var virkelig gode. Det var godt for mig at se, hvad de var i stand til.

På tirsdag rejser truppen til Kina, hvor de skal spille deres første kamp den 22. juli mod Borussia Dortmund.

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Forrige artikel

Mourinhos første United-startopstilling

Næste artikel

Mkhitaryan: Skal vænne mig til det hele

ANNONCE