Mourinho hylder Zlatan efter Galaxy-skifte

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho hylder Zlatan efter Galaxy-skifte

31 marts, 2018 - 12:30
Zlatan Ibrahimovic' skifte fra Manchester United til LA Galaxy markerer, at enden nærmer sig for én af de helt store spillere i europæisk fodbold, mener United-manager Jose Mourinho.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

I den forgangne uge forlod Zlatan Ibrahimovic officielt Manchester United og skiftede til LA Galaxy. Jose Mourinho var manden, der hentede Zlatan til United, og duoen arbejdede også sammen i Inter, og portugiseren ønsker svenskeren held og lykke i MLS.

- Det er altid trist for mig, når store spillere bevæger sig mod slutningen. Jeg kan for eksempel huske Luis Figos sidste kamp med mig for Inter, og jeg husker det altid som et af de mest triste øjeblikke, fordi jeg er virkelig, virkelig ked af det, når de store spillere stopper eller går ind i den sidste periode af deres karriere, siger Jose Mourinho på fredagens pressemøde.

- Zlatans farvel er mere i den retning. Han er en kæmpe spiller, som topfodbold, europæisk fodbold, mister nu og for evigt, fordi han kommer ikke tilbage til det her niveau. Men fantastisk for ham i denne periode, det er en fantastisk måde at undgå at gå fra at være en spiller til ikke at spille. Perioden med Galaxy, de her par år, bliver rigtig gode for ham og amerikansk fodbold.

- Det, som han kan gøre, er at lære fra sig, trække folk til, og så er der hans personlighed og passion for fodbold. Siden hans genoptræning har han været et eksempel på, hvordan en professionel skal opføre sig. MLS og USA som et fodboldland kommer til at få mere, end det som Zlatan kommer til at få, men det bliver en måde for ham at nyede de sidste par år med fodbold, siger manageren om sin nu tidligere spiller.

Zlatan scorede 29 mål i 53 kampe for Manchester United og var med til at vinde Community Shield, Capital One Cup og Europa League.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19