- Mourinho har forbedret United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Mourinho har forbedret United

17 februar, 2017 - 11:56
Paul Scholes var ikke den største fan af Van Gaals United, men han er glad for at se noget af det gamle United tilbage under José Mourinho.

Paul Scholes hamrer bolden i kassen imod Bayern München i velgørenhedskampen i 2015 ©Getty

Det var svært at se de første to til tre måneder. Hvad var det, Mourinho ville med sit United-hold. Der blev ikke scoret nok mål, og der var meget lidt fart i spillet.

Hurtigt kom holdet langt fra førstepladsen, som mange mente, de havde holdet til, og ligeså stille virkede top-fire også langt væk. Men siden nederlaget mod Chelsea i oktober har holdet spillet 15 Premier League kampe uden nederlag.

Holdet er stadig på 6. pladsen, men spillet er blevet bedre. Der bliver skabt flere chancer, og spørger man Paul Scholes, er det det, man vil se fra United.

- Der har været en massiv forbedring i forhold til det, man har set de seneste år. De var ikke gode de første måneder, men de har vendt det. De spiller på en måde, som fansene nyder, siger til Daily Mail.

- Som jeg ser det, spiller de sammen med Chelsea det bedste fodbold, hvis man kigger på holdene i top seks. Man må se dem som udfordrer til anden eller tredje pladsen. Jeg tror, de bliver nummer tre.

I sin top fire har Scholes Chelsea, City, United, og så står det mellem Arsenal og Liverpool.

Van Gaal er en god træner, men.

Der er ikke megen tvivl om, at Scholes var meget kritisabel over den måde, United spillede på under Louis van Gaal. Spillet var for langsomt og kønsløst, og det var, hvad den tidligere midtbanespillers kritik ofte gik på. Det var ikke Louis van Gaals evner som træner.

- Jeg sagde på intet tidspunkt, at Louis van Gaal var en dårlig manager. Men hans spillestil passede ikke til United. Det vigtigste for ham var possesion, og det bliver United fans bare trætte af.

- Mourinho derimod er kommet med en klar idé om, hvad fansene vil have. Siden oktober United lignet et hold, der ønsker at score mål. De skaber plus 20 chancer per kamp, men de har været for uskarpe. Med mere skarphed ville de udfordre Chelsea lige nu.

Ifølge Paul Scholes har holdet været for afhængige af Zlatan Ibrahimovic, der ifølge englænderen har været en fremragende signing.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje