Mourinho: Glad på drengenes vegne

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho: Glad på drengenes vegne

11 maj, 2017 - 23:53
José Mourinho er glad for, at United er i finalen. Men han er først lykkelig, når arbejdet er gjort helt færdigt i Stockholm, siger han.

Marouane Fellaini scorer for Manchester United mod Celta Vigo ©Getty

Det holdt hårdt, men José Mourinho kunne fra sidelinjen se sit United-hold spille sig i finalen i Europa League i en dramatisk 1-1 kamp, hvor særligt kampens slutning blev en hidsig affære, hvor der var tænding på begge hold.

En kæmpe chance til gæsternes John Guidetti i kampens allersidste sekund, gjorde, at det blev lige ved og næsten for gæsterne, men Celta Vigo fortjener credit for måden, de blæste til angreb på, lyder det fra Mourinho efter kampen.

- Der var ikke noget pres på dem, og de gav os en virkelig hård kamp. Vi led til sidste fløjt, og det var åbent indtil sidste sekund. Drengene gav alt, de havde. Jeg er virkelig glad på deres vegne, siger portugiseren til BBC Sport.

Selv er Mourinho først rigtig glad, når United står med trofæet i Stockholm, hvor finalen spilles den 24. maj:

- Efter 14 kampen er vi i finalen. Hvis vi vinder Europa League, ville jeg blive mere end glad. Det ville være utroligt.

I finalen venter Ajax, og de bliver bestemt ikke undervurderet i United-lejren, forsikrer Mourinho.

- Ajax bliver svære at slå. De har et ungt, stærkt hold, og de afslutter ligaen i denne weekend og vil have 12 dages restitution. Vi har tre kampe i mellemtiden.

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje