Mourinho: Frustrerende måde at tabe kampen på

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho: Frustrerende måde at tabe kampen på

16 december, 2018 - 20:24
José Mourinho var frustreret over nederlaget til Liverpool. Særligt var han frustreret over måden, som Manchester United tabte på.

José Mourinho ©Getty

José Mourinho og Manchester United måtte forlade Liverpool og Anfield med et 3-1-nederlag i bagagen. Et nederlag som frustrerer den portugisiske træner. Han erkender samtidig at Liverpool i store dele af kampen var et bedre hold, men at resultatet alligevel ikke er en fair afspejling af kampen.

- Hvis Liverpool havde fortsat deres hurtige spil fra de første 20 minutter, og vi samtidig ikke kunne sætte tre afleveringer sammen – ville jeg sige at det var et helt fortjent. Men da kampen skulle finde sin afgørelse, var tempoet langt lavere, og vi kunne ane et eller måske tre point – fik de to mål, hvor bolden blev rettet af, udtalte Mourinho til skysports.

Ifølge premierleague.com havde Liverpool 36 skud mod Uniteds blot seks. Ganske vist var der få af Liverpools skud, som ramte målet, hvilket United-træneren også bemærkede.

- I den afgørende fase kunne Liverpool ikke finde hul i vores forsvar, hvorfor vi så Lovren, Dijk og Fabinho skyde 40 meter udefra. På det tidspunkt så vi en livlig Lukaku, og vi skulle netop til at sætte Martial ind på banen for at spille vores chance – derfor er det frustrerende at tabe på den måde, som vi gjorde.

Mourinho afviser samtidig, at United kunne have ydet en større indsats, og henviste til klubbens svære forberedelse forud for rivalopgøret.

- Darmian, Dalot, Lindelöf, Martial har alle kun trænet en dag før kampen. Hele ugen vidste vi ikke, hvem der ville være tilgængelig til kampen – og selv kort før kampen bliver Smalling skadet.

Efter resultatet ligger Manchester United fortsat på sjettepladsen med otte point op til Arsenal på femtepladsen.