Mourinho: En præstation med fejl

Det er en fortrøstningsfuld Manchester United-manager, der kommenterer på dagens nederlag mod City.

I minutterne efter nederlaget mod Manchester City hæfter José Mourinho sig ved, at United var med i kampen indtil det 85. minut, men han erkender også blankt, at holdet lavet for mange dyre fejl.

– En ting er en dårlig præstation, en anden ting er en præstation med fejl. Jeg synes, vores præstation var en præstation med fejl. De tre mål, vi indkasserer, er fejl, og det er alle tre mål, som jeg overhovedet ikke er glad for at indkassere, og det bliver vi straffet for, siger han til BBC.

Jose Mourinho føler, at Manchester Citys andet mål, der kom lige efter pauseteen, ødelagde de intentioner, som United havde planlagt forud for anden halvleg.

– Og det tredje mål kommer på et tidspunkt, hvor modstanderen er bange, og vi følte, vi kunne gøre det. Men igen er det en individuel fejl, der fører til målet, men sådan er fodbold, siger han, inden han fortsætter.

– Noget andet, der også er fodbold, er, at vi har spillet tre udekampe på en uge. Mod Bournemouth, Juventus og Manchester City. Manchester City har spillet tre hjemmekampe i træk, to af dem har de vundet 6-0 og 6-1, hvor de har nydt kampene. Jeg tror, at kampen mod Juventus satte spor på vores hold – fysisk og mentalt betaler man prisen.

Portugiseren slutter med at fortælle, at han ikke kan sætte et dårligt ord på sine spillere.

– Alt er positivt. Jeg er bag dem, de er bag mig, og nu har vi en pause, og derefter går vi i gang igen. Vi går ikke på pause med den her kamp i baghovedet, men med de andre fem eller seks gode præstationer, vi har leveret.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Spillerkarakterer: Skidt præstation over hele linjen

Næste artikel

Ander Herrera: Deres andet mål dræbte os

ANNONCE