Mourinho: En magisk sejr

Manchester United-manager Jose Mourinho er lykkelig over, at det i dag endelig lykkedes hans hold at få det resultat, man fortjente.

For første gang siden september vandt Manchester United endelig en kamp hjemme på Old Trafford i Premier League. Det skete, da man slog Tottenham 1-0 på mål af Henrikh Mkhitaryan.

Holdets træner, Jose Mourinho, er meget tilfreds med den indsats, spillerne lagde for dagen. Portugiseren er især glad for resultatet, som han dog mener burde have været endnu større.

– Det er en vigtig sejr mod et rigtigt godt hold. Vi fortjente ikke at sidde med følelserne uden på tøjet i de sidste 10-15 minutter, for vi fortjente et mål mere, siger portugiseren til Sky Sports.

– Jeg tror, alle have det skidt og frygtede, at det kunne blive til mere af det samme. Igen havde vi mulighederne for at score mål nummer to – i første halvleg, i anden halvleg. Og når vi ikke scorer, vil vi altid være i farezonen, for holdene er gode og har gode spillere og trænere, som forsøger at ændre kampene med ammunitionen fra bænken.

– Vi sad med hjertet i hænderne, men spillerne gav os alt. De her tre point er magiske, fordi de især kommer mod et rigtig godt hold, så det betyder rigtig meget for os. 

– Det var derfor, jeg ikke ændrede på holdet. Holdet og spillerne spiller så godt. Nu skal vi så tage til Crystal Palace og West Brom, og vi er glade for holdets udvikling og spillernes tro på det.

Med dagens sejr kravlede “de røde djævle” op på 24 point, kun tre færre end Tottenham på femtepladsen. Over London-holdet ligger naboerne fra Manchester City, som efter nederlag til Leicester har 30 point.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Startopstillingen mod Tottenham

Næste artikel

- Ikke en alvorlig skade

ANNONCE