Mourinho: Derfor valgte jeg Rashford

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho: Derfor valgte jeg Rashford

10 marts, 2018 - 21:27
Marcus Rashford har ikke startet inde så ofte på det seneste, men Jose Mourinho stolede på sit unge stjernefrø i dag mod Liverpool.

Marcus Rashford ©Getty

Marcus Rashford blev dagens helt på Old Trafford, da han scorede begge Uniteds mål i sejren på 2-1 mod Liverpool. Det er ellers ikke ofte at den unge englænder har startet inde på det seneste, men Mourinho stolede på Rashford fra start i dagens opgør.

- Han var fundamental i vores sejr. Han har måske savnet lidt selvtillid de seneste måneder, så det var godt for ham og hans selvtillid, at han sparkede den første chance ind. Han startede måske lidt overraskende inde i dag, men han har virkelig været god til træningerne. Det er jo noget medier og fans ikke ser, hvem der leverer varen til træning og hvem der ikke helt er der, lød det fra Mourinho efter sejren.

Rashford er nu oppe på 12 mål i 40 kampe i denne sæson, heraf er de seks scoringer faldet i Premier League. Senest leverede han et fremragende indhop i kampen mod Crystal Palace, og var altså i dag med fra start, og en afgørende faktor til dette var hans fantastiske speed.

- Jeg regnede med, at Rashfords fart ville være vigtig for os. Og med Anthony Martial ude med skade, var der ingen andre i spil. Det var sikkert, at Rashford skulle spille. Jeg tror det var specielt for ham. En lokal knægt, opfostret i klubben score to gange mod ærkerivalen på Old Trafford. Det er en speciel følelse for ham, udtalte Mourinho efter sejren.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 - Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19