Mourinho: Der var offside

José Mourinho er skuffet efter dagens nederlag, men ønsker ikke at udtale sig negativt omkring de enkelte spillere.

Efter aftenens nederlag til Feyenoord er det første gang nogensinde, at Manchester United har tabt fire europæiske udebanekampe i streg. En rekord José Mourinho bestemt ikke er glad for.

– Selvfølgelig er jeg ikke glad. Vi taber kampen på et tidspunkt, hvor vi ikke fortjener det. Anden halvleg var lige. Vi havde hele tiden kontrol. Vi prøvede at vinde – de forsøgte ikke at tabe. Det var ekstra uheldigt, fordi der klart var offside ved målet.

– Anden halvleg var bedre end den første. I Europa League er vi holdet som alle ønsker at slå, udtaler Mourinho til BT Sport efter kampen.

Sammenlignet med kampen imod Manchester City var der foretaget i alt otte ændringer i startopstillingen. For flere af spillerne var det deres første mulighed for at imponere Mourinho, der dog ikke ønsker at udtale sig om, hvorvidt de lykkedes med dette eller ej.

– Jeg vil ikke ned ad den sti. Jeg vil ikke gøre det personligt. Tydeligvis spillede nogle bedre end andre. Det var den første kamp for flere af spillerne. Vi vil gå tilbage til et hold uden så mange ændringer.

Næste mulighed for at få en sejr efter de to seneste nederlag er mod Watford, der spilles på søndag kl. 13.00

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Skuffende præstation i Rotterdam

Næste artikel

Smalling vil ikke dvæle ved nederlag

ANNONCE