Mourinho: Der var ikke noget galt med taktikken

José Mourinho havde foretaget seks ændringer forud for aftenens kamp mod Tottenhan, og det fortryder han ikke, selvom det endte rigtig skidt.

José Mourinho havde rystet posen gevaldigt med seks udskiftninger før aftenens nederlag mod Tottenham. Efterfølgende var det ikke noget, portugiseren fortrød.

– Selvom vi var bagude 2-0, så var holdet med i kampen, og jeg tror, alle kunne føle, at et mål kunne ændre kampen. Jeg føler, at Tottenham kunne føle det også, men så ændrede deres tredje mål kampen.

– Vi arbejder hårdt hele ugen og set fra både et strategisk og taktisk synspunkt tabte vi ikke, men kampen tabte vi, siger United-manageren.

Efter kampen var der nogle flotte billeder af José Mourinho, der takkede tilskuerne på Stretford End for en fantastisk opbakning. Det var tydeligvis en opbakning, der rørte United-manageren.

– Vores fans læser ikke avis, de ser ikke TV. De er mere intelligente. De reagerede på en helt fantastisk måde. Jeg tror ikke, det er normalt, at et hold taber en kamp på den måde, og så fansene reagerer sådan.

Nederlaget til Tottenham var Uniteds andet i træk, og holdet har dermed fået en forfærdelig start på sæsonen. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

Herrera: Ufortjent resultat

Næste artikel

Pochettino er stolt af sit hold

ANNONCE