Mourinho: de Gea er en keeper

United søger at forlænge kontrakten med David de Gea, men vil allerede nu benytte sig af deres mulighed for at forlænge kontrakten med et år.

David de Gea, der i daglig snak betragtes som verdens abosolut bedste målmand, fik i 2015 en ny kontrakt, der løber til sommeren 2019. Denne kontrakt har dog, som de fleste nye Manchester United kontrakter, en option, der giver klubben muligheden for at forlænge med yderligere et år, til 2020.

Denne option forventer Mourinho bare er en formalitet, og betragter det som en selvfølge, at benytte den automatiske forlængelse med verdens bedste målmand.

Men Mourinho ser mere langsigtet på det, og håber klubben kan aftale en ny kontrakt med de Gea.

– Det er en selvfølgelig at vi ikke bare lader optionen forsvinde, udtalte Mourinho på pressemødet op til kampen mod Stoke, der spilles i aften.

– En målmand som ham, hos en klub der søger at blive bedre, og bedre og bedre – vi vil ikke lade den mulighed forsvinde. Vi vil forsøge.

Det er ikke Mourinho selv, der står for kontraktforhandlingen med spillerne, men klubbens direktør Ed Woodward, til hvem Mourinho udtrykker stor tiltro.

– Ed Woodward er ikke på ferie, hvilket han sjældent har, og selvfølgelig prøver han at give de Gea en ny kontrakt, der gør vi kan beholde meget længere, end hvad optionen giver os mulighed for.

– Jeg stoler på bestyrelsen og det arbejde de udføre. Jeg forhandler ikke spillere; jeg diskuterer ikke numre eller kontrakter. Jeg siger bare hvad der er åbentlyst og hvad enhver af jer ville sige: “David is to keep”

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Wenger: Sanchez kan skifte om 48 timer

Næste artikel

Sir Alex fik ret om Lingard

ANNONCE