Mourinho: De Boer er den værste manager i historien

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho: De Boer er den værste manager i historien

12 marts, 2018 - 21:44
Jose Mourinho sendte en sviner af sted mod Frank de Boer, efter hollænderen havde kritiseret Mourinhos håndtering af Rashford.

Frank de Boer var hård i kritikken af Jose Mourinho, da hollænderen i weekenden var gæst hos BT Sport i forbindelse med braget mellem United og Liverpool. Her startede Marcus Rashford inde for første gang siden Boxing Day tilbage i december, og kvitterede for tilliden med to mål.

- Det er en skam at han har en manager som Mourinho. Han kan lave fejl, men det tillader Mourinho ikke, og har han to - tre halvsløje kampe, hives han ud. Han er ung og har brug for spilletid. Han er så talentfuld, at man ønsker at se ham spille hver weekend, lød det i weekenden fra de Boer.

Det var naturligvis ikke gået Jose Mourinhos næse forbi, og portugiseren sendte en sviner af sted mod de Boer, som floppede fælt, da han fik chancen som manager i Crystal Palace. Syv kampe, ingen sejre og ingen mål, det var beskeden fra Mourinho, der beskrev sig selv som en vinder, der altid vil vinde, og lærer dette videre til sine spillere.

- Jeg læste noget, et citat fra den værste manager i Premier Leagues historie, Frank de Boer, om at det var synd Rashford havde en manager som mig. Hvis Rashford blev trænet af de Boer ville han lære at tabe, fordi han tabte alle kampe. Jeg forsøger at give det bedste videre til de unge talenter, nemlig uddannelse. 

- Jeg må være ærlig og give credit til folkene i akademiet og til dem som gav ham chancen i sin tid, van Gaal for hans håndtering af Rashford i starten. Se på hans tal under mig, han er måske den spiller som har fået flest kampe igennem de seneste to sæsoner. Det bedste er at få erfaring, og det samme gælder i øjeblikket for Scott McTominay. Jeg er meget tilfreds med de to, lød det fra Mourinho på dagens pressemøde forud for morgendagens kamp mod Sevilla.

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 - Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19