Mourinho: Carrick fortjener hæder

I forbindelse med offentliggørelsen af Michael Carricks testimonial, udtrykte Mourinho stor respekt for spilleren.

Det er endnu uvist, om Michael Carrick er at finde i truppen til den kommende sæson. Der er endnu ikke indgået nogen ny aftale, men det betyder bestemt ikke, at Mourinho ikke værdsætter Carrick. 

I går offentliggjorde Carrick selv sin nye velgørenhedsfond, og i denne forbindelse kom det også frem, at han får en testimonial for klubben d. 4 juni. Mourinho sagde i denne forbindelse følgende om Carrick:

– Jeg er meget glad for, at Carrick får en testimonial. Michael er fænomenal på alle måder og han fremstår som en ægte professionel. Han giver os altid stor stabilitet i kampene, og hans mentale styrke på banen giver de andre spillere frihed.

– Han har en stor forståelse for spillet, og så fremstår han som en fantastisk rollemodel for truppens yngre generation. Det her er den perfekte anledning til at betale tilbage til Carrick for den store indsats, han har ydet for klubben igennem snart 11 sæsoner. 

– Jeg håber, at han får stor succes med sin nye fond, som forhåbentligt også kan hjælpe med at opretholde et fantastisk eftermæle. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Koeman: Rooney er velkommen i Everton

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Bournemouth

ANNONCE