Mourinho afviser anklager om dommertække

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mourinho afviser anklager om dommertække

02 januar, 2017 - 22:44
Jose Mourinho mener ikke, at Manchester United bliver favoriseret af Premier League-dommerne, tværtimod.

Jose Mourinho. ©Getty

Sofiane Feghouli fik et hårdt dømt rødt kort i første halvleg af dagens kamp, mens billederne kunne vise, at Zlatan Ibrahimovic var offside ved Manchester Uniteds andet mål.

Dette har fået flere i medierne til at rette kritik mod dommer Mike Dean, men Jose Mourinho kan dog kun grine af de, der mener, at Manchester United skulle blive favoriseret af dommerne generelt.

- Hvis vi taler om beslutningerne, så er Manchester United mestre i fejldomme, siger Mourinho ifølge The Mirror og indikerer, at mange domme også går imod United.

Flere journalister påpegede herefter over for portugiseren, at mange beslutninger ser ud til at gå Uniteds vej. Det kunne Mourinho dog kun grine af.

- Hvilke beslutninger? Mine beslutninger, der handlede om at sætte Mata ind efter halvlegen og Rashford ind senere? Mange tak skal I have, fortsatte portugiseren, hvortil det dog blev påpeget, at det var dommerens beslutninger, de havde i tankerne.

- Nej, slet ikke overhovedet. Når jeg spiller på hjemmebane, kan jeg se alle detaljerne - i halvlegen kan jeg se det, efter kampen kan jeg se det med det samme.

- Jeg ved fx med det samme, at Zlatans mål mod Middlesbrough bør være et mål. Jeg ved, at der bliver begået straffespark mod Rashford i det 76. minut. Det ved jeg med det samme.

- Men når jeg spiller på udebane har jeg ikke adgang til dette udstyr, så jeg kan ikke kommentere på situationen [det røde kort]. Jeg kan heller ikke kommentere på Kouyates tackling på Mkhitaryan.

Uanset beslutninger for eller imod Mourinhos United er det et faktum, at hans hold i dag fik deres sjette sejr i træk i ligaen. Dermed har de med 39 point kun fem point op til Liverpool på andenpladsen.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Vis hvem du holder med