Monaco: United kan stadig købe Falcao

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Monaco: United kan stadig købe Falcao

21 april, 2015 - 17:42
Ifølge Monacos vicepræsident har Manchester United endnu ikke truffet en beslutning omkring Radamel Falcao, og klubben kan stadig ende med at hente colombianeren.

Radamel Falcao jubler for AS Monaco ©Getty

Det er ikke udelukket, at Manchester United køber Radamel Falcao fri af Monaco. Klubben har endnu ikke truffet en beslutning omkring angriberen, og det kommer formentlig ikke til at ske på denne side af sommeren. 

Monacos vicepræsident, Vadim Vasilyev, siger til den franske avis Nice-Matin, at han endnu ikke har fået et svar fra United-ledelsen.

- Jeg mødtes med Manchester Uniteds folk sidste søndag, og de har endnu ikke besluttet, om de vil udnytte købsoptionen. Det har ikke været hans bedste sæson, men de beholder muligheden for at træffe en beslutning efter sæsonen, lyder det fra Vasilyev.

Vicepræsidenten løfter i samme interview lidt af sløret for, hvorfor Falcao endte i Manchester i sommer. Ifølge Vasilyev skyldtes det blandt andet uoverensstemmelser med den daværende cheftræner, Claudio Ranieri.

- Han havde problemer med træneren, der var en mangel på forståelse; han var også alvorligt skadet og missede VM. I slutningen af august kom han og fortalte os, at han ville spille på et højere niveau.

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19