MLS-sportsdirektør: United er interesserede i vores spiller

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

MLS-sportsdirektør: United er interesserede i vores spiller

15 november, 2019 - 18:35
Kansas Citys sportsdirektør, Edward Burleson, fortæller, at United, blandt andre klubber, er interesserede i klubbens 17-årige midtbanespiller Gianluca Busio.

Sportsdirektører i det europæiske plejer at holde kortene tæt ind til kroppen, når det kommer til spørgsmålet om, hvilke klubber, der er interesserede i deres spillere. Det vælger Kansas City-sportsdirektøren, Edward Burleson, at blæse på, når det drejer sig om deres 17-årige stjernefrø Gianluca Busio.

- Jeg kender til interesse fra Manchester United. Det er ting, der er kommet ud. Vi havde et tilbud på ham, som vi afviste. Men Busio er et stort talent, som sagtens vil kunne spille i Europa. Han har en god teknik, han er klog, kan spille boks til boks og arbejder hårdt, fortæller Burleson, og fortsætter:

-  Spørger du mig, skal han snart skifte til Europa, hvis han skal få en stor karriere. I så fald vil vores tekniske direktør bestemme hans fremtid, men jeg tror ikke, han lader ham gå nemt, for han er et stort talent, og et produkt af vores akademi, som vi er meget stolte af.

17-årige Gianluca Busio er allerede fast mand på MLS-mandskabet, hvor han er noteret for 22 kampe, tre mål og to assist indtil videre. Udover Manchester United skulle Inter også være interesserede i den unge amerikaner med italienske rødder.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel