Mkhitaryan vænner sig stadig til livet i Premier League

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Mkhitaryan vænner sig stadig til livet i Premier League

14 maj, 2017 - 12:00
Armenske Henrikh Mkhitaryan har haft blandet succes i sin første sæson i United-trøjen. Selv fortæller han, at han stadig arbejder på at tilpasse sig tempoet i den engelske liga.

Pogba & Mkhitaryan ©Getty

Der var store forventninger, da United i sommer hentede Mkhitaryan, der i fjor blev kåret til den bedste spiller i Bundesligaen. Starten af armenerens United-tid blev dog spoleret af skader, og siden er det gået lidt op og ned.

Men selvom det ikke kun har været udpræget succes for offensivspilleren, så føler han sig stadig meget fortøstningsfuld overfor en fremtid i United og Premier League.

- Jeg har lært meget om tempoet og farten i Premier League. Man skal virkelig vænne sig til det. Og det er noget, jeg stadig gør, siger den tidligere Dortmund-spiller til Inside United.

- Jeg er meget anderledes på en fodboldbane nu. Jeg prøver at være som et bæst og kæmper for hver bold. Udenfor banen er jeg anderledes. Der prøver jeg bare at være stille og rolig.

Henrikh Mkhitaryan har scoret fire mål i Premier League for United. I Europa League er det gået noget bedre for armeneren. Her er det blevet til fem mål i 10 kampe.

 

 

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje