Mirror: United har bedt Zidane holde sig klar

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Mirror: United har bedt Zidane holde sig klar

07 oktober, 2018 - 00:00
Manchester Uniteds ledelse har bedt Zinedine Zidane vente på, at klubben fyrer José Mourinho, så franskmanden kan tage over, skriver Daily Mirror.

Zinedine Zidane er sat i stilling til at overtage for José Mourinho, når klubben finder det rigtige tidspunkt at fyre portugiseren på. Det skriver The Mirror, der i går breakede, at Mourinho var 'dead man walking' på Old Trafford uanset resultatet mod Newcastle i dag, lørdag.

SkySports og BBC skrev lørdag formiddag, at Mourinho ifølge deres kilder fortsat har José Mourinhos opbakning. Men Daily Mirror er altså vedholdende, og de tror stadig på, at det kun er et spørgsmål om tid, førend Mourinho er fortid på Old Trafford.

Mediet bakker blandt andet deres historie op med, at Woodward og co tidligere har brugt samme taktik. For godt to år siden ventede man på det rigtige tidspunkt til at fyre Louis van Gaal, således at Mourinho, der allerede var kørt i stilling, kunne overtage. Det skete på aftenen, hvor Louis van Gaal vandt FA Cuppen med United.

United vendte som bekendt 0-2 til 3-2 Old Trafford lørdag aften, og dermed reddede José Mourinho sig måske en rum tid mere som United-manager, hvor han ellers sidder løst på et stadigt brændende sæde.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her