Miraklet i Paris fortalt i billeder

Et straffespark i overtiden, en iskold knægt fra Wytheshawe og løssluppen jubel. Her får du de 11 bedste billeder fra den lyserøde Manchester United-fest på Parc des Princes.

Det skete. Drengene gjorde det. Manchester United er videre i Champions League.

Med et 0-2-nederlag på Old Trafford i ryggen, karantæne til Paul Pogba og ni spillere på skadeslisten var der brug for en mirakuløs præstation, hvis PSG ikke skulle blive endestationen. Dét, og så også en pænt stor portion held.

Foran 2-1 i hele anden halvleg var comebacket konstant indenfor rækkevide – men englænderne producerede nærmest ikke et angreb.

Ikke før til allersidst. Et langskud fra Diogo Dalot blev blokeret ud til hjørnespark – Uniteds første i kampen. Men pludselig fløjtede dommeren og løb ud mod sidelinjen. VAR-teknologien skulle tages i brug.

Resten af historien er bedre fortalt i billeder, end den er i ord….

Straffespark!

Den slovenske dommer Damir Skomina vurderer, at PSG-spilleren blokkerede bolden med armen og peger på 11-meter-pletten.

Marcus Rashford træder op…

21-årige, Manchester-fødte Marcus Rashford tager bolden i favnen og bevæger sig mod feltet. På det her tidspunkt har han ALDRIG sparket et straffespark i en betydende seniorkamp i sit liv.

RASHFORD SCORER

….og sender os alle i den syvende himmel.

Marcus Rashford

Tre akademispillere jubler

Marcus Rashford, Tahith Chong og Mason Greenwood. På grund af de mange skader gav Ole Gunnar Solskjær chancen til et par af de helt unge knægte.

Manchester United-spillere jubler efter sejren i Paris

En flyvende Scott “McSauce”

Sir Scott McSauce spillede sin fjerde kamp fra start, og han havde stor ære i, at det ikke lykkedes PSG at score mere end en gang. Her jubler han over Rashfords sene scoring.

Et brøl mod away-fansene

Diogo Dalot skriger op mod Manchester Uniteds medrejsende fans.

“Ole’s at the wheel…”

Udebaneafsnittet på Parc des Princes. Ren eufori. Ren lykke.

Slutfløjtet

Efter helt utrolige 9 minutters tillægstid (hvor i alverden fandt dommeren dem henne???), bliver der fløjtet af. United har gjort det.