Mexicos landstræner ønsker Jimenez til United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Mexicos landstræner ønsker Jimenez til United

06 juli, 2020 - 19:03
Gerardo Martino, der til dagligt står i spidsen for Mexicos landshold, ser gerne Raul Jimenez tørne ud for United i fremtiden.

Raul Jimenez ©Getty

Raul Jimenez er med sine 24 sæsonscoringer for Wolves et brandvarmt transferemne for mange klubber.

Den 29-angriber er tidligere blevet sat i forbindelse med United, der efter afgangen af Lukaku sidste sommer, skulle være udkig efter en mere klassisk 9'er. I et interview med ESPNs Futol Picante har Mexicos landstræner Gerardo Martino pustet mere liv i en eventuel sommertransfer.

- Ser jeg på det udefra i dag kan jeg ikke finde en klassisk 9'er som Raul [Jimenez] hos United, fortalte Martino.

- Der er mange angribere som [Marcus] Rashford, [Anthony] Martial og drengen, der nu spiller som højre wing [Mason Greenwood], men siden Romelu Lukaku forlod klubben, kan jeg ikke finde en ren 9'er som Raul.

Blandt andre klubber i verden skulle Juventus angiveligt også være interesseret, men Martino er han ikke i tvivl om, hvilken klub, der er det perfekte match for Jimenez.

- Hos Juventus vil han have større konkurrence om pladsen, fordi [Cristiano] Ronaldo deler fronten med den, der spiller sammen med ham. Om det er med [Paulo] Dybala eller med [Gonzalo] Higuain, så vil han måske have en hårdere kamp der.

- Vi der ser det udefra, du og jeg endda, har altid en idé om, at en spiller skal sigte mod mere, og hvor godt ville det ikke være for ham at spille for Manchester United.

I sine knap to sæsoner for Wolves har Jimenez fundet vej til netmaskerne hele 42 gange i blot 91 optrædender.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.