Merson: United er med i titelkampen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Merson: United er med i titelkampen

11 januar, 2017 - 10:09
Den engelske ekspertkommentator Paul Merson mener, at United med deres seneste sejrsstime skal regnes med blandt kandidaterne til Premier League-titlen.

Premier League trofæ ©Getty

Det har længe set skidt ud for United i Premier League, men med seks sejre i træk er holdet nu kun fem point fra Liverpool på andenpladsen. Netop Liverpool og United mødes på søndag i en uhyre vigtig kamp.

En sejr her og det vil begynde at ligne noget for United. Det mener Paul Merson også. Han har allerede nu United som en af kandidaterne til titlen.

- Deres seneste sejre har helt sikkert bragt dem tilbage i kampen. Jeg tror stadig på, at der er seks hold, der har mulighed for at vinde. Det er virkelig åbnet op de seneste uger, siger han til SkySports.

- Fra den her weekend og til februar, der vil nogle af top-seks holdene møde hinanden hver runde. Det betyder, der vil blive vendt op og ned på det. Jeg synes dog stadig, Chelsea har en fordel, da de kun har en kamp om ugen.

United har som nævnt muligheden for at hente den syvende sejr på stribe i ligaen, når Liverpool på søndag gæster Old Trafford i et meget imødeset opgør.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Vis hvem du holder med