MEN: United overvejer forfremmelse af ungdomstrio

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

MEN: United overvejer forfremmelse af ungdomstrio

20 januar, 2020 - 13:10
Ifølge Manchester Evening News overvejer United at give en større førsteholdsrolle til Ethan Laird, Largie Ramazani og Hannibal Mejbri.

Ethan Laird ©Getty

Manchester United har solgt ud og er blevet ramt af skader, som er resulteret i en tynd trup, men det skulle Solskjær og co. eftersigende have en løsning på; de går nemlig "The United Way" og forfremmer ungdomsspillere som erstatning.

Først og fremmest er det Ethan Laird, der kan se frem til en større rolle i førsteholdstruppen. Højrebacken har allerede fået førsteholdsdebut i denne sæson, og med en plads fri i truppen efter Ashley Youngs skifte til Inter ligner det, at der er plads til Laird.

Den anden spiller, der kan se frem til en større indfasning i truppen, er Largie Ramazani. Han har etableret sig som en spændende wing i ungdomsgruppen, og med Rashfords kommende fravær kunne der måske være plads til Ramazani.

Den sidste spiller er blot 16-årige Hannibal Mejbri, der kom til fra Monaco sidste år, som har set yderst spændende ud for ungdomsholdet og ligner en af Uniteds mest talentfulde spillere, og med skader til Paul Pogba og Scott McTominay skal man ikke virke for overrasket, hvis den unge midtbanespiller får minutter.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.