MEN: Rice interesseret i United-transfer

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

MEN: Rice interesseret i United-transfer

14 april, 2021 - 13:34
Ifølge Manchester Everning News, skulle Declan Rice være interesseret i en transfer til Manchester United, efter han på den seneste landsholdslejr forhørte sig om klubben hos de udtaget United-spillere.

Declan Rice ©Imago

De seneste års transfersagaer har budt på utallige rygter om spillere, som Manchester United skulle være interesseret i, men denne gang skulle det være omvendt. West Hams midtbanestjerne Declan Rice skulle have interesse for en transfer til de røde djævle. Manchester Evening News erfarer nemlig, at Rice på den seneste landsholdslejr skulle have forhørt sig omkring Manchester United hos Harry Maguire og  Luke Shaw. Manchester Untied skulle have haft et øje på Rice i to år, som en af kandidaterne i deres søgen efter en ny midtbanespiller.

En mulig transfer af den 22-årige Rice kunne have stor inflydelse af Jesse Lingards fremtid. West Ham skulle være interesseret i at købe Lingard permanent, efter at han siden januar har imponeret med otte mål og fire assist. West Ham-manager, David Moyes, har dog været ude og sige, at Rice værdi skulle være på over 100 millioner pund, dog kunne en mulig byttehandel af Lingard sætte prisen ned.

Manchester United skulle også være ude efter en midterforsvar og en angriber i sommerens transfervindue, og med McTominay, Fred, Pogba, van de Beek og Matic på midten, samt 20-årige James Garner, er det ikke sikkert, at Rice bliver førsteprioritet i søgen efter en ny spiller.

Declan Rice, der er viceanfører for West Ham, har spillet 141 kampe for The Hammers og 15 kampe for det engelske landshold.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.