Memphis kalder Mourinho-rygter 'interessant'

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Memphis kalder Mourinho-rygter 'interessant'

24 maj, 2016 - 11:29
Memphis Depay er forholdsvis fåmælt om Louis van Gaals afsked med klubben, og kalder samtidig de heftige rygter om en snarlig Mourinho-tiltrædelse for interessant.

Memphis Depay ©Getty

Memphis Depay kom til Manchester United fra PSV Eindhoven sidste sommer for i omegnen af 300 millioner kroner, men har haft en svær første sæson i United. 

Fra at have været fast mand i sæsonens indledning, blev Memphis senere hen i sæsonen et sjældent syn i startopstillingen, og i weekendens FA Cup-triumf over Crystal Palace på Wembley var hollænderen end ikke at finde i truppen.

Den 22-årige hollænder erklærede ved sin ankomst til klubben, at han ville blive en succes, men nu udtaler han, at den første United-sæson ikke er gået som Memphis selv havde håbet på. 

Han er samtidig forsigtig i sine udtalelser om sit forhold til den nu tidligere United-manager Louis van Gaal, der hentede ham til klubben.

- Jeg sagde det, fordi jeg tror på mig selv. Et had-kærlighedsforhold til van Gaal? Jeg ved det ikke. Og nu forlader han klubben - Sådan går det i fodbold og i livet. Du lærer, og du bliver stærkere, siger han ifølge The Guardian.

Med Louis van Gaals afsked mandag aften virker det nu blot som et spørgsmål om tid, før José Mourinho bliver præsenteret som den næste United-manager. 

Uniteds trup ved tilsyneladende ikke mere end det, de kan læse sig til i pressen, men Memphis er ikke afvisende overfor tanken om Mourinho som United-manager:

- Hvis Mourinhos ankomst bliver officiel, vil jeg spørge Wesley Sneijder (som var i Inter, da Mourinho var manager, red.) hvilken slags mand han er. Det er interessant. Det virker som om, det sker, men intet er officielt endnu. Det er en interessant mulighed.

Den nye udebanetrøje er kommet - Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Bliv klædt ordentligt på til 2017/18 sæsonen!

Hjemmetrøje

Udetrøje

Udetrøje