Memphis: Jeg kommer stærkt igen

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Memphis: Jeg kommer stærkt igen

31 maj, 2016 - 12:06
Hollandske Memphis Depay har ikke haft sin bedste sæson i år, men garanterer, at vi vil se den gamle Memphis igen næste sæson.

Memphis og Wayne Rooney ©Getty

Sidste sommer skiftede Memphis Depay tilværelsen i hollandske PSV Eindhoven ud med Manchester United i regnfulde England. Og uvejr har der været masser af, hvor den 22-årige kantspiller ikke har kunnet efterleve forventningerne som et af Europas største talenter.

- Det er aldrig rart at blive kritiseret, men det er en del af spillet, og det må jeg forholde mig til. Sæsonen gik ikke som planlagt, og det har skadet min selvtillid en smule, udtaler Memphis til Fox Sport.

- Jeg vil ikke bebrejde manageren for det. Jeg har spillet nogle gode kampe og nogle dårlige kampe. Det vil jeg ikke bebrejde nogen for. Jeg har ikke været i kontakt med van Gaal endnu. Jeg ringer måske til ham, eller sender ham en besked.

- Nu er det op til mig at forholde mig til denne situation og komme tilbage på sporet. Jeg tror, at alle angribere er intuitive. Du er nødt til at beslutte, hvornår du skal lave en individualistisk aktion. Den gamle Memphis, der slog alle modstandere, vil snart være tilbage igen.

- Jeg spillede ikke lige så mange kampe, som jeg havde håbet, og det er jeg selvfølgelig skuffet over. Jeg havde andre forventninger. Men det må jeg forholde mig til.

- Nu er det videre til næste sæson. Jeg må bevise mit værd i løbet af pre-season.

Memphis spillede sidste sæson 45 kampe, hvor det i alt blev til syv mål og seks assists. 

Den nye udebanetrøje er kommet - Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19