Memphis har managerens støtte

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Memphis har managerens støtte

14 august, 2016 - 00:23
Jose Mourinho tror fuldt og fast på, at Memphis Depay kan lægge sidste sæson bag sig og vise, at han fortjener en plads på holdet.

Memphis Depay. ©Getty

Manchester United sendte 25 millioner pund til PSV Eindhoven for deres unge målmaskine Memphis Depay, men siden har han ikke formået at leve op til prisskiltet. Hollænderen kom under strid modvind i sin debutsæson specielt grundet en meget ekstravagant livsstil med dyre biler og deslige.

Han er blevet beskyldt for at tage for let på fodbolden, men det er langt fra sandheden, siger Jose Mourinho ifølge the Mirror.

- Han er meget frustreret over sidste sæson, hvor han mistede selvtilliden fuldstændigt, men selvfølgelig har han en plads på holdet. Nogle ser en spiller, der kører en stor bil, og tænker, at fodbolden ikke rager dem, men det gælder ikke Memphis.

- Jeg vil ikke fokusere for meget på sidste sæson, men jeg kan huske ham i PSV og på landsholdet under VM, hvor han var meget ung. Dén spiller vil alle have i deres trup. Jeg tror på ham. Han er en god, professionel dreng. Han kommer tilbage.

Memphis Depay fik 29 Premier League-kampe, hvoraf 16 var fra start, i sin debutsæson for Manchester United og kvitterede med to mål.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial... Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson - Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19