Medier: United tæt på enighed med Caicedo

Ifølge ecuadorianske og engelske medier er Manchester United tæt på at hente Independiente del Valles 19-årige midtbanetalent Moisés Caicedo.

I går kunne vi og andre medier fortælle, at Manchester United lurede på Moisés Caicedo og var i kontakt med hans agenter, og nu forlyder det, at man er kommet endnu tættere på det ecuadorianske stortalent.

Ifølge den ecuadorianske avis Diario Extra, er man kommet langt i forhandlingerne med Caicedo, hvor man har overbudt klubber som RB Leipzig og AC Milan i kapløbet om Caicedo. Angiveligt er den ecuadorianske klubs priskrav 5,5 millioner pund inklusiv add-ons og en videresalgsklausul.

Når der er tale om transferrygter, er det ofte relevant at høre historien fra begge involverede klubbers landes journalister, da der ofte er tale om en rigtig historie, når det er tilfældet. Manchester Evening News bakker i dette tilfælde historien op. De skriver også, at Caicedo er tæt på United.

Hvad mediet også fortæller er, at 19-årige Moisés Caicedo skulle være en del af en ny indkøbsstrategi, hvor man ønsker at hente “de største talenter i verden i stedet for spillere mellem 23 og 28 år”. Derudover fortæller de også, at Caicedo har et minimumskrav på et antal af kampe, han skal spille, hvis han skal skifte til Manchester United, så han er sikret spilletid.

Seneste nyt fra Ecuador – nærmere præcist journalisten Marco Lopez – er, at der er fundet til enighed mellem Manchester United og Independiente del Valle, mens personlige forhold nu forhandles, men forventes at komme på plads. Vi mangler dog at få rygdækning på historien fra engelske medier, men det ligner, at en transfer kunne være under opsejling inden længe.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

22. december: Da Scholes bragede United mod Moskva og Champions League-finalen

Næste artikel

23. december: Da van Persie malede Manchester rød i tillægstiden

ANNONCE