Medier: Reguilón nærmer sig United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Medier: Reguilón nærmer sig United

14 september, 2020 - 13:30
Ifølge Fabrizio Romano og spanske Marca er det blot små uenigheder mellem Real Madrid og Manchester United, der skiller Sergio Reguilón fra et skifte til Old Trafford.

Sergio Reguilón ©Getty

Manchester United ligner måske den kommende destination for Real Madrids venstreback, Sergio Reguilón, som ikke er en del af sidstnævntes planer efter at have returneret til kongeklubben efter et ellers succesfuldt lejeophold i Sevilla.

Sevilla er tæt på at hente Sportings Marcos Acuña, som vi også skrev i vores transferoverblik, hvilket gjorde United til eneste seriøse bejlere til den spanske back. Og nu fortæller Marca og Fabrizio Romano, som de fleste, der følger med i transferverdenen efterhånden kender til, at forhandlingerne er godt igang. Marca var først på historien, hvor journalist José Felix fortæller således:

- Forhandlingerne mellem Real Madrid og Manchester United er intensiveret over de seneste par dage. Prisen vil variere en smule, men kommer til at ligge omkring 25 millioner euro. Problemet er, at Real Madrid vil have en tilbagekøbsklausul på Reguilón. Men United har været mest insisterende bejler, siger den spanske journalist. Det følger Fabrizio Romano op med her:

- Manchester United vil gerne have Reguilón, men vil ikke betale 30 millioner euro, og ønsker heller ikke en tilbagekøbsklausul i aftalen. Kontrakten bliver intet problem - han vil gerne til United. Det officielle bud kommer snart, og Sevilla er ikke med i ræset.

Smider man de to meldinger sammen, ligger sandheden højst sandsynligt i, at United og Reguilón-lejren er blevet enige om en aftale. Prisen kommer sandsynligvis til at ligge mellem 25 og 30 millioner euro, og det er tilbagekøbsklausulen, der indtil videre skiller de to klubber ad. På OldTrafford.dk forventer vi, at vi snart hører mere, og der skal vi nok opdatere jer.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.