Medier: Heaton på vej til United

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Medier: Heaton på vej til United

25 maj, 2021 - 21:40
Ifølge Fabrizio Romano og medierne Mirror og The Athletic, har Tom Heaton accepteret et tilbud om at komme til Manchester United.

Aston Villas 35-årige målmand, Tom Heaton, har accepteret et tilbud fra Manchester United, ifølge flere medier. Heatons kontrakt i Birmingham-klubben udløber til sommer, hvorfor Manchester United vil kunne få ham gratis.

Det er Mirror, der er først på historien, mens The Athletic og Fabrizio Romano bakker historien op, hvor sidstnævnte fortæller, at Heaton forventes at skrive under på en kontrakt i løbet af de næste par dage.

Manchester United og Heaton skulle have holdt kontakt i løbet af de seneste par uger, og nu ser det altså ud til, at den tidligere United-målmand vender tilbage til den klub, som han tilbragte sine ungdoms- og første seks seniorår af sin karriere.

Det betyder formentlig også, at der er en af enten Dean Henderson og David de Gea, der forlader Manchester United, og trods rygter om sidstnævnte til AS Roma, fortæller Fabrizio Romano, at der ikke har været kontakt herimellem endnu.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.