Medier: Dortmund enige med Bellingham

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Medier: Dortmund enige med Bellingham

03 juli, 2020 - 14:05
Jude Bellinghams næste destination bliver Dortmund og ikke Manchester United. Sådan skriver de troværdige journalister Fabrizio Romano og Christian Falk.

Jude Bellingham fejrer scoring ©Getty

Manchester United har, hvis man skal tro diverse medier, haft stortalentet Jude Bellingham i kikkerten som et ønsket transfermål siden vinters. Bellingham fik sågar en rundtur på Carrington tidligere på året sammen med hans forældre.

I transferkulissen har Borussia Dortmund givet United kamp til stregen om stortalentets underskrift. En kamp som den tyske klub nu ser ud til at have vundet.

Den troværdige Sky Sports journalist Fabrizio Romano skriver på sin Twitter, at Bellingham skifter på en 5-årig lang aftale til Dortmund for den nette pris af 23 millioner euro. Christian Falk fra Bild Sport har ligeledes bekræftet og kalder handlen en "done deal". 

Romano skriver yderligere, at Bellingham har valgt Dortmund på baggrund af klubbens projekt og chancen for at blive en fast starter.

På dagens pressemøde blev Solskjær spurgt ind til, hvorvidt han er frustreret over, at United missede muligheden for at hente den 17-årige midtbanespiller.

- Der har været masser af spekulationer, og vi er blevet forbundet med alle talentfulde spillere fra 15-25 år. Jeg kan ikke kommentere på hver eneste spiller, der er knyttet til os i medierne. Så nej, jeg kan ikke rigtig kommentere på det.

Bellingham regnes for et af de største talenter i verden og har i denne sæson tørnet ud for Birmingham hele 35 gange.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.