Medier: De Gea klar til forlængelse

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Medier: De Gea klar til forlængelse

21 juli, 2019 - 00:33
Ifølge flere engelske medier er David de Gea nu klar til at skrive under på en ny kontrakt med Manchester United.

David de Gea og José Mourinho ©Getty

Efter at have afvist et angiveligt lukrativt tilbud fra Paris Saint Germain er Manchester Uniteds spanske målmand eftersignende nu klar til at forlænge sit ophold i klubben yderligere.

Den 28-årige spanier er ifølge blandt andre Sky Sports og Manchester Evening News på nippet til at skrive under på en 6-årig kontrakt med Manchester United til en værdi af over 110 millioner pund.

Spanierens formkurve dykkede i sidste sæson, men skulle have været så glad over for den forsatte støtte fra Ole Gunnar Solskjær at han nu har valgt at fortsætte i klubben.

Derudover nyder David de Gea også at arbejde sammen med Manchester Uniteds målmandstræner, Emilio Alvarez, der er den eneste træner, som fortsat er i klubben fra Jose Mourinho-tiden.

Ifølge MEN, så betyder David de Geas forlængelse tilgengæld at man forventer at udlåne den 22-årige målmand Dean Henderson i hele sæsonen. 

Hvis David de Gea forlod Manchester United denne sommer, så var planen nemlig at satse på klubbens nuværende andenmålmand Sergio Romero med unge Dean Henderson som back-up sammen med Joel Pereira.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.