Medie: United kræver Icardi i bytte for Lukaku

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Medie: United kræver Icardi i bytte for Lukaku

24 juni, 2019 - 09:50
Ifølge Daily Express vil Manchester United have Mauro Icardi til Old Trafford, hvis Romelu Lukaku ender med at skifte til Inter.

Romelu Lukaku har i et stykke tid lignet en mand, der vil væk fra Manchester United, og Antonio Contes Inter ligner den mest sandsynlige destination for den belgiske målscorer.

Det ser dog ud til at blive en dyr pris, den italienske klub skal betale for Lukaku. Manchester United kræver nemlig eftersigende enten en stor transfersum eller Inters argentinske angriber Mauro Icardi for Lukaku.

Mauro Icardi er, via sin kontroversielle personlighed, kommet ud i kulden i det italienske på trods af at være en af de farligste angribere i Serie A, og italieneren selv har også tidligere udtalt sig positivt om et skifte til den engelske liga.

- Folk tæt på mig ved, at jeg har drømt om at spille i to ligaer - Serie A og Premier League, har Mauro Icardi tidligere udtalt.

Der er endnu ikke aftalt en pris for Romelu Lukaku, men interessen mellem Inter og ham virker ikke til at være til at tage fejl af, og det er eftersigende kun et spørgsmål om, hvor meget, Inter må slippe for at sikre sig belgierens underskrift.