Medie: United holder øje med de Ligt

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Medie: United holder øje med de Ligt

01 april, 2020 - 13:49
Ifølge The Times har Manchester United sat jagten ind på Juventus' unge midtstopper Matthijs de Ligt.

Manchester United tabte i sommers kampen om den unge hollandske midterforsvarer Matthijs de Ligt til Juventus. Men nu melder The Times, at de Ligt kunne skifte Juventus ud med United alligevel allerede til sommer.

Det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at Solskjær er stor fan af Matthijs de Ligt, og han og resten af staben skulle have holdt øje med de Ligts situation i Juventus over sæsonen. Her regnede man med, at man kunne gå efter ham i sommeren 2021, men nu er der måske en mulighed for, at det allerede kunne blive til sommer.

Det skulle være gjort klart, at de Ligts agent, Mino Raiola, er parat til at skippe den hollandske forsvarsspiller afsted til sommer, og her skulle United eftersigende være klar til at sikre sig hans underskrift, hvis et skifte skulle komme på tale.

Daily Mail bakker historien op og fortæller også, at United forventede at skrive under med ham i 2021, men ubeskrevne omstændingheder skulle gøre, at de Ligt skulle være tilgængelig allerede til sommer.

Matthijs de Ligt har spillet 20 ligakampe for Juventus i denne sæson og scoret to mål fra sin position i midterforsvaret.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk