Medie: Moyes overvejer at hente Lingard og Jones

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Medie: Moyes overvejer at hente Lingard og Jones

07 juli, 2020 - 19:20
West Ham-manager, David Moyes, overvejer at hente Jesse Lingard og Phil Jones, skulle det lykkes ham at holde London-klubben i Premier League efter denne sæson. Det skriver mediet The Independent.

Phil Jones i aktion ©Getty

De to udefrossede Manchester United-spilllere Jesse Lingard og Phil Jones er på ønskelisten i West Ham, der i øjeblikket trænes af den tidligere Manchester United-manager David Moyes.

Lingard og Jones er længe blevet rygtet væk fra Old Trafford, da de ifølge flere medier ikke indgår i Ole Gunnar Solskjærs fremtidsplaner.

Ifølge The Independent vil en handel kun blive mulig, hvis West Ham formår at sikre sig overlevelse. Det ser dog p.t. meget godt ud for 'The Hammers', der med fire point i de seneste to kampe har fire point ned til stregen med fem runder igen.

Jesse Lingard har kontraktudløb med United til næste sommer med option på et år mere. Den 27-årige offensivspiller sættes også i forbindelse med Everton og West Brom, men er ifølge The Independent interesseret i at blive på Old Trafford.

Phil Jones, der efterhånden er fyldt 28 år, forlængede i februar 2019 sin kontrakt frem til 2023. Forsvarsspilleren er tidligere blevet sat i forbindelse med Newcastle. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.