Medie: Mkhitaryans fremtid usikker

BBC og ESPN melder, at Henrikh Mkhitaryans karriere hos Manchester United hænger i en tynd tråd efter problemer mellem ham og José Mourinho.

Henrikh Mkhitaryan har ikke startet en kamp for Manchester United siden 5. november efter nederlaget til Chelsea. José Mourinho kom forleden med en forklaring på, hvorfor Mkhitaryan ikke var med på holdet. BBC melder dog, at de to skulle have mistet tilliden til hinanden uden dog at komme yderligere ind på hvorfor.

ESPN mener dog, at de to skulle have haft et skænderi i sidste måned på Carrington under en videoanalyse.

Den armenske playmaker skulle have gjort Mourinho sur, da han var uenig i managerens vurdering af hans optræden mod Brighton den 25. november.

Mourinho var angiveligt utilfreds med Mkhitaryans defensive arbejde i kampen og nogle fejl spilleren skulle have begået. Dette fik han at vide foran resten af spillertruppen.

Mkhitaryan reagerede, ifølge ESPN, ved at blive ved med at diskutere Mourinhos vurdering af hans præstation efter videoanalysen på Carrington.

– Hvis en spiller ikke er glad og beder om et skifte og vi kan få en pris som vi anser for god, så vil jeg aldrig sige nej. Det er min tilgang som manager. Alle spillere har en pris, udtalte Mourinho på gårsdagens pressekonference.

Ifølge ESPN er Inter interesseret i Mkhitaryan og kan sende portugisiske Joao Mario den anden vej.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Optakt: Manchester United – West Bromwich Albion

Næste artikel

Fellaini ude resten af året

ANNONCE