Medie: Angel Gomes overvejer PSG

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Medie: Angel Gomes overvejer PSG

14 maj, 2019 - 11:34
Angel Gomes tager ifølge A Bola et tilbud fra PSG meget alvorligt, eftersom han ikke har fået nok chancer på Uniteds førstehold.

Angel Gomes ©Getty

18-årige Angel Gomes kom ind fra bænken i søndagens 0-2-nederlag til Cardiff, men det var den første kamp, han havde spillet siden 3-1-sejren mod Huddersfield tilbage i december, og faktisk er han kun noteret for to optrædener for førsteholdet i denne sæson.

Den mængde spilletid er Angel Gomes ikke tilfreds med, og ifølge det portugisiske medie A Bola har Angel Gomes fået et tilbud fra PSG, han kraftigt overvejer.

Ifølge mediet føler midtbanespilleren, at en anden sæson på ungdomsniveauet ikke er, hvad han har brug for, hvis han skal fortsætte med at udvikle sig. Gomes ønsker en større udfordring, og derfor tager man interessen fra PSG og andre unavngivne portugisiske og spanske klubber "meget alvorligt".

A Bola siger, at Gomes føler, at klubben fans har høje tanker om ham, og at han burde have haft flere muligheder for sæsonen. Efter hans gode præstationer på Manchester Uniteds ungdomshold føler den unge fodboldspiller, at det er på tide at tage springet videre.