McTominay i spil til Watford-opgør

McTominay i spil til Watford-opgør

21 februar, 2020 - 14:36
Scott McTominay, som har været ude af Manchester United-holdet over en længere periode med en skade, er i spil til weekendens Premier League-opgør mod Watford. Det fortæller Ole Gunnar Solskjær til Sky Sports.

McDominate ©Getty

For at finde McTominays seneste kamp skal vi helt tilbage til den 26. december på Boxing Day, hvor "De Røde Djævle" på hjemmebane slog Newcastle med 4-1.

Den hårdarbejdende skotte har sidenhen været ude af holdet med en skade, men nu er udsigterne til et comeback altså på trapperne. 

- Han havde en hviledag (torsdag, red.), så lad os se hvordan han har det fredag. Jeg har ikke været overrasket over, hvor hurtigt han har kommet sig, fordi det er sådan en type, han er, fortalte Solskjær blandt andet til Sky Sports efter gårsdagens Europa League-opgør. 

Til spørgsmålet om hvad chancerne er for, at McTominay er at finde på United-holdet til weekendens opgør mod Watford, var Solskjær optimistisk:

- Han kan muligvis være med i truppen, sagde nordmanden.

Derudover blev United-manageren også spurgt ind til, om Uniteds nye angriber, Odion Ighalo, kan se frem til sin første startplads i den røde trøje.

Her fortalte Solskjær, at det afhænger af Mason Greenwood, som har været ude med sygdom i de seneste opgør. På samme tid afventer trænerstaben, hvordan Anthony Martial restituerer efter at have spillet lidt over en time torsdag aften.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk